Cautare

373 de rezultate pentru "rubrica decese comemoraronesti" (3.03 secunde)
Testele au demonstrat ca rata de click creste semnificativ daca overlayerul este "dublat" de un banner in format "normal" - full banner, leaderboard banner, skyscraper banner etc. Mai multi termeni gasiti pe site-ul Arbomedia la rubrica "glosar de termeni".
A avut succes, in 1983, cu usurinta, stabilind un nou record de victorii, devine campion al Marii Britanii si al Europei la Formula 3. In acelasi an le atrage atentia granzilor din Formula 1. (continuare la rubrica SPORT)
Lasa acea rubrica necompletata, pentru ca oricum prietenii buni stiu cand este ziua ta si te vor suna. Adresa ta Adresa la care locuiesti este o informație pe care ar trebui sa o cunoasca doar rudele si oamenii foarte apropiati din viața ta.
Daca aveti nevoie de ce stiu eu sa fac puteti vizita si aceasta pagina dar ma puteti contacta cu usurinta pentru orice intrebare/sugestie/propunere si sper ca unele articole sa va ajute si sa va convinga sa le distribuiti sau macar sa lasati o opinie in rubrica de comentarii.
Teoretic, din punct de vedere legal, hotararea este definitiva putand fi pusa in executare in sensul mentionarii numelui paratului Iliescu Stefan, in actul de nastere al minorei Marcu Mayra Maria, la rubrica tatalui", declara Av Augustin Draghiceanu Babaneacsa, avocatul Rocsanei Marcu.
Aceasta arhiva este evaluata la 1.000.000 de euro, dar valoarea ei istorica este inestimabila. Textul interviului il puteti citi in continuare, la rubrica INTERVIU / EXCLUSIV (dreapta sus)
In urmatorul număr din revista Jazz Compas veti putea citi la rubrica Artist Catalog, un interviu extins cu membrii grupului:
La rubrica Situatia juridica se mentioneaza la Modul de dobandire a proprietatii ca a fost dobandit Prin constructie in anul 1906.
De atunci a participat si a obtinut premii importante la Saloanele nationale de Umor si la expozitii internationale, fiind initiatorul genului Videocartoon (caricatura animata pentru televiziune), reprezentativa fiind rubrica Tv Andografia zilei.
Cristian Brancu Premiul publicului/ Celebritatea anului: Florentina Fantanaru Premiu special pentru rubrica Life Style/Teo Show - Ilinca Vandici Premiu special in televiziune:
Intre ele apare, la rubrica muzica, Adrian Enescu. E mult, e putin? E destul pentru o viata in care n-ai obosit sa cauti, sa inventezi.
Inauguram o rubrica noua: Povesti de dragoste celebre. Azi: Ulise si Penelopa. Povestea de iubire dintre Ulise si Penelopa este fascinanta prin modul in care cei doi au stiut sa pastreze dragostea vie de-a lungul anilor.
(din volumul Partea omului - 1987) Rubrica Poemul saptamanii este sustinuta de Casa de Editura Max Blecher, coordonata de Claudiu Komartin.
In Revista TEO, la rubrica frumusete, Adrian Vrauko raspunde la intrebarea: Ce modele de sandale de dama se poarta in acest an?
Site-ul Pro Tv publica o stire la rubrica Divertisment, cu titlul: Alice Goodwin, proaspat izolata, le-a aratat fanilor ce face ea in timpul autoizolarii.
Dar seful Serviciului de Medicina Legala Alba scrie in certificatul constatator medical de deces al studentei Aurelia Ion la rubrica cauza:
Pe site-ul companiei din Statele Unite, la rubrica clienti internationali, scrie negru pe alb "president Traian Basescu". Mai operam cu o informatie pe care cred ca putem sa o luam drept certa.
designist.ro Ne plac locurile care spun povesti frumoase despre Romania, iar despre multe dintre ele ti-am povestit deja la rubrica Calatorii de designist.
A avut curajul sa-mi ofere o rubrica la "Jurnalul Bucurestiului", unde m-a incurajat sa scriu despre tot ce imi place si despre tot nu-mi convine.
Poate fi o veste pentru cei de la rubrica POVESTEA TA a site-lui Aliantei Pacientilor Cronici din Romania, presedinte Marinela Debu.
google-analytics.com